Acestea sunt mai puțin frecvente decât hemoroizii interni.

Acestea sunt mai puțin frecvente decât hemoroizii interni.

Acestea apar atât la bărbați, cât și la femei, cel mai adesea cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani. Mai mulți factori, cum ar fi vârsta, factorii ereditari, dieta și aportul de lichide sunt responsabili pentru dezvoltarea pilonilor.

În multe cazuri, hemoroizii sunt foarte mici, iar simptomele se rezolvă de obicei fără tratament.

Care sunt tipurile de hemoroizi?
Hemoroizii pot fi de două tipuri și sunt clasificați ca externi sau interni.

Hemoroizii externi apar pe marginea exterioară a anusului. De multe ori sunt dureroase. Acestea sunt vene dilatate care formează umflături în partea exterioară a sfincterului extern sunt cunoscute sub numele de grămezi externe.

Acestea sunt mai puțin frecvente decât hemoroizii interni. Hemoroizii externi sunt foarte mancarimi si provoaca dureri intense daca se formeaza un cheag de sange in interiorul hemoroizilor (hemoroizi externi trombozati). Un hemoroid extern trombozat necesită adesea intervenții chirurgicale. Se poate vindeca cu cicatrici și lasă o etichetă de piele proeminentă din anus.

Hemoroizii interni - sunt mult mai frecvente decât hemoroizii externi. Venele interne sunt dilatate sub membrana mucoasă și apar la 2 până la 4 cm deasupra deschiderii anusului în sfincterul anal. Ele sunt deasupra unei linii numite linia dintata din anus.

Acestea sunt, de obicei, nedureroase, deoarece există puțini nervi care simt durerea în rect. Sângerarea poate fi singurul semn al pilonilor interni.

Hemoroizii interni sunt clasificati in patru clase: tratament hemoroizi externi inflamati

Gradul 1 - Hemoroizii sunt umflături mici în interiorul mucoasei anusului. Ele nu sunt vizibile în exterior. Ele pot sângera, dar nu ies prin anus.

Gradul 2 - Hemoroizii sunt mai mari decât hemoroizii de gradul 1. Ele se extind în interiorul anusului și pot fi împinse afară atunci când trec un scaun, dar în curând se întorc în interiorul anusului.

Gradul 3 - Hemoroizii sunt adesea numiți "hemoroizi prolapși". Ele apar în afara anusului și pot fi împinse înapoi la apăsarea cu degetul.

Gradul 4 - Hemoroizii nu pot fi împinși înapoi și rămân în afara anusului tot timpul. Acestea sunt mari și necesită, în general, un tratament chirurgical pentru Th


alexeyv

1 Blog posts

Comments