42 w ·Translate

https://neuroflex.ua/services/....adults-psychotherapy
Центр Neuroflex (Нейрофлекс) пропонує послуги психотерапевтів та консультантів, що працюють у когнітивно-поведінковій терапії (КПТ) і схема-терапії із широкою низкою запитів - тривогами, депресіями, залежностями, відчутті безсилля та болю від втрати близькою людини, труднощах у стосунках та екзистенційних кризах, складних емоційних переживаннях тощо.
Центр надає послуги психологічного консультування, діагностування, корекції, реабілітації та терапії для дітей та дорослих. Заснований у 2017 році як центр доказової психологічної допомоги, який у своїй роботі орієнтується на міжнародні стандарти, протоколи та кращі практики. Центр пропонує найбільший вибір нейропсихологічних діагностичних тестів в Україні.
Із центром співпрацюють клінічні та медичні психологи, психіатри, нейропсихологи, поведінкові терапевти, логопеди, психотерапевти. Робота із клієнтами відбувається як на базі центру у Києві, так і онлайн для будь-кого в Україні та за її межами. Низка послуг може надаватися англійською мовою.